Termeni și condiții

Acest articol descrie politica FlyFly.ro de colectare de informații și practicile de difuzare a conținutului. Utilizând acest site, sunteți de acord că este responsabilitatea dvs. să vă asigurați că operați întotdeauna în conformitate cu termenii și condițiile de utilizare a serviciilor noastre, așa cum sunt descrise în continuare.

Anunțuri publicitare

Putem folosi serviciile unor companii de publicitate terțe pentru a difuza anunțuri atunci când utilizatorii ne vizitează site-ul. Aceste companii pot utiliza informații agregate (fără a vă include numele, adresa fizică, adresa de e-mail sau numărul de telefon) despre vizitele dumneavoastră pe FlyFly.ro și alte site-uri pe care le accesați, cu scopul de a furniza reclame la bunuri și servicii de interes. Dacă doriți să aflați mai multe informații despre aceste practici și să cunoașteți opțiunile pe care le aveți la îndemână pentru a împiedica firmele de publicitate să folosească aceste informații, dați clic aici (instrucțiunile sunt în limba engleză).

Linkuri de afiliere

Unele dintre link-urile externe active de pe FlyFly.ro și din mesajele email expediate abonaților la newsletter sunt link-uri de afiliere. Acest lucru înseamnă că administratorii FlyFly.ro pot primi comisioane din vânzarea produselor prezentate pe site-uri terțe. Aceste costuri sunt suportate integral de vânzătorii respectivelor produse și nu implică nicio cheltuială suplimentară din partea dvs.

Cookies prin terți

În cursul procesului de afișare a anunțurilor pe acest site, companiile de publicitate pot plasa sau recunoaște un „cookie” unic pe browser-ul dumneavoastră. În plus, FlyFly.ro urmărește și colectează date de utilizare prin intermediul Google Analytics într-un mod agregat (fără a duce la identificarea utilizatorilor). Datele includ afișări de pagini, vârstă, sex, interese, limba vorbită, locul accesării și tehnologia utilizată.

Site-uri externe

FlyFly.ro conține link-uri către alte site-uri, pentru ale căror practici de confidențialitate și politici editoriale nu suntem responsabili. Site-urile spre care facem trimitere (prin link-uri active, programe de afiliere, imagini statice, clipuri video sau reclame) nu se află sub controlul nostru și nu ne asumăm niciun fel de responsabilitate pentru conținutul pe care îl afișează sau eventualele consecințe ale accesării acestora de către utilizatorii FlyFly.ro.

Modalități de contact

Dacă aveți întrebări cu privire la termenii și condițiile de utilizare, practicile FlyFly.ro sau relațiile dvs. cu site-ul nostru, ne puteți contacta oricând.

Putem modifica termenii și condițiile de utilizare a FlyFly.ro fără o notificare prealabilă. Ultima actualizare: 20 noiembrie 2022.